LIVOLO | PRODUCTEN
                                                                                                                                                                                                                                                             


Welkom bij Livolo: De Perfecte Afwerking voor Uw Interieur
Livolo is toegewijd aan het transformeren van alledaagse wandschakelaars en wandcontactdozen tot verfijnde kunstwerken die uw interieur complimenteren. We geloven dat details het verschil maken en daarom hebben we onze producten ontworpen met een focus op esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid.

Het verschil tussen een mooi interieur en een stijlvol interieur is de aandacht voor details. Wij van Livolo geven dan ook onze volste aandacht aan
​onze design wandschakelaars en luxe wandcontactdozen, omdat deze uw interieur compleet maken. Onze wandschakelaars en wandcontactdozen zijn de finishing touch voor iedere ruimte, van huiskamer tot badkamer. U haalt er een gebruiksvriendelijk en stijlvol product mee in huis, dat bovendien eenvoudig te installeren is. Kwaliteit staat bij ons erg hoog, uiteraard geven wij dan ook 3 jaar volledige garantie op al onze producten.LIVOLO | Gebruiksvriendelijk
Onze design wandschakelaars werken met een touchscreen. Een lichte aanraking is voldoende om de wandschakelaar te bedienen. In de schakelaar brand een blauw ledlampje, zodat u ook in het donker de schakelaar eenvoudig kunt vinden.

De wandschakelaars zijn ook verkrijgbaar met een afstandsbediening of Wifi functie. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vanuit bed het licht uit wilt doen met de afstandsbediening of uw smartphone. Dit is erg handig en bespaart energie wanneer u vergeet om het licht uit te doen.


LIVOLO | Smart home
De smart home 
touchschakelaars zijn eenvoudig te installeren en passen in elke standaard
ronde inbouwdoos. De smart home touchschakelaar kunnen aangesloten worden op uw
standaard bedrading en hebben geen nul draad benodigd. 
Al onze smart home producten zijn altijd handmatig bedienbaar, maar wilt u deze ook kunnen bedienen
met uw smartphone, tablet, stembediening (via Google) of automatische scenes aanmaken met tijdschema's? 
Dat kan met onze smart home producten welke voorzien zijn met de smart home functie.


LIVOLO | Stijlvol
Bij onze design wandschakelaars gaan gebruiksvriendelijkheid en stijl hand in hand. De focus op functionaliteit komt voor het oog fijn tot uitdrukking in het minimalistische design. Het ledlampje achter het krasvrije glazen scherm valt alleen op wanneer u er naar kijkt.

LIVOLO | Betaalbaar en eenvoudig te installeren
Hoewel onze producten er kostbaar uitzien, zijn de prijzen ervan te vergelijken met die van conventionele wandcontactdozen en wandschakelaars. Aan de achterkant zijn ze voorzien van dezelfde standaardaansluiting en daarom eenvoudig te installeren in iedere ruimte.

LIVOLO | Aandacht voor detail


Aan ieder detail van onze producten is aandacht besteedt.

Touchscreen
Met een lichte aanraking bedient u de design wandschakelaar. Deze werkt feilloos bij een luchtvochtigheid tot wel 95% en is daarom ook geschikt voor gebruik in badkamers.

Ledlampjes
Het ledlampje kleurt blauw wanneer de wandschakelaar is uitgeschakeld en rood wanneer deze is ingeschakeld. Zo kunt u de wandschakelaar ook in het donker vinden.

Gehard kristalglas
Aan de voorzijde zijn onze design wandschakelaars en wandcontactdozen voorzien van een glazen plaatje, gemaakt van gehard kristalglas. Dit glas is krasvrij, verkleurd niet en brandveilig. Het kristallen plaatje is slechts 4mm dik en gaat hierdoor mooi op in de rest van uw interieur.

Zelf samenstellen qua kleur
Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart, grijs en goud. Het frame rondom de wandcontactdoos kan geleverd worden in chroom, wit, zwart, grijs of goud. Zo kunt u het design aanpassen naar uw wensen en passend bij de rest van uw interieur.

Zelf samenstellen qua functionaliteit
In ons assortiment vindt u producten variërend van een enkele schakelaar of wandcontactdoos, tot en met combinaties van 5 modules die u zelf kunt samenstellen.
Bij de schakelaars kunt u kiezen voor een aan/uit schakelaar, maar ook voor bijvoorbeeld een schakelaar met dimmerfunctie, timerfunctie, wisselfunctie of iets anders. De media aansluitingen kunnen gebruikt worden voor UTP (internet), USB, HDMI, coax, telefoon en satelliet.

                                                                                                                                                                                              
Terug naar overzicht (klik hier)

© 2014 - 2024 Livolo Nederland B.V. | sitemap | rss