Betaalmethoden

iDeal

 

 

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van ideal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDeal betalen. Indien u voor betaling via iDeal kiest bij het plaatsen van een bestelling wordt u automatisch doorgelinkt naar het internetbankieren van uw vertrouwde bank. U wordt vervolgens door uw bank door het betaalproces geleid.


De voordelen van betalen met iDeal:

 
• iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDeal kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank.
• iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

 


PayPal

PayPal


 

PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen. Je bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw je gegevens over het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: met PayPal betaal je slechts met twee klikken omdat je kaartgegevens gekoppeld zijn aan je PayPal-account – en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Met PayPal betaal je ook sneller, waardoor je order vaak sneller verzonden kan worden en dus eerder bij jou kan zijn.


Maestro

Maestro


 

Met Maestro betaalt u veilig en snel online. Selecteer deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel.

Bij het gebruik van Maestro dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:


Uw bank ondersteunt de dienst
Informeer bij uw bank over de mogelijkheden


U beschikt over een authentificatiemiddel
Maestro-betalingen op internet worden beschermd door een authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank kan dit een kaartlezer zijn, een paswoord of een ander middel. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over een authentificatiemiddel beschikt


U hebt een SecureCode ontvangen
Om met uw Maestro-kaart op internet te kunnen betalen heeft u een SecureCode nodig. Om de SecureCode te ontvangen hoeft u enkel contact op te nemen met uw bank. 

 


Rembours

 

DHL / UPS 

Indien u voor betaling onder rembours kiest bij het plaatsen van een bestelling dan betaalt u contant bij aflevering.

Voor meer informatie over betaalopties voor rembourszendingen verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.


Vooraf betalen

Vooraf betalen

U kunt kiezen voor voorafbetaling, waarbij wij uw order direct uitsturen wanneer de betaling op onze bankrekening is binnengekomen. In de bevestigings e-mail van uw order staat een ordernummer dit dient u als referentie te vermelden bij uw betaling. 
Onderaan deze pagina staan de details met betrekking tot de betaling.


Bankgegevens

LivoloNederland
Rekeningnummer:   301.7324.18 (Rabobank)
IBAN nummer:         NL22 RABO 0301.7324.18 
 (BIC : RABO NL 22)

© 2014 - 2018 Livolo Nederland B.V. | sitemap | rss