WC SCHAKELAARS
De Toekomst van Sanitaire Bediening

De wc is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, maar we besteden er zelden aandacht aan als het gaat om technologische verbeteringen. Hier komt Livolo binnen met een revolutionaire benadering van wc-schakelaars. Of je nu kiest voor een touchbediening, een bewegingssensor of een contactloze schakelaar, Livolo WC-schakelaars bieden een geheel nieuwe dimensie van hygiëne, comfort en stijl in je badkamer.


TOUCHBEDIENING
Gemak Binnen Handbereik

Livolo's touchbediening voor wc-schakelaars is een elegant en intuïtief alternatief voor de traditionele schakelaar. Met een lichte aanraking kun je de wc verlichting of ventilator bedienen. Geen gedoe meer met knoppen die vastzitten of draaiende hendels. Het is een verfijnde manier om je badkamerervaring te verbeteren.

Naast het gemak van touchbediening voegt Livolo ook een vleugje moderne elegantie toe aan je badkamer. De schakelaars zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn beschikbaar in een reeks tijdloze kleuren, waardoor ze naadloos in je interieur passen.

 

Selecteer een categorie

 

 

 

Ontdek onze producten

BEWEGINGSENSOR
Een Slimme Keuze voor Energiebesparing

Livolo's bewegingssensor voor wc-schakelaars is een slimme keuze voor degenen die willen besparen op energie en tegelijkertijd hygiënisch en efficiënt willen zijn. De sensor detecteert automatisch beweging en schakelt de verlichting in wanneer je de badkamer binnenkomt, en schakelt deze uit wanneer je vertrekt. Geen zorgen meer over het per ongeluk laten branden van de verlichting.

Daarnaast is de bewegingssensor ideaal voor 's nachts. Als je 's nachts naar de wc moet, hoef je niet op zoek te gaan naar de schakelaar in het donker. De sensor zorgt ervoor dat het licht automatisch wordt ingeschakeld wanneer je binnenkomt en vanzelf weer uitgaat wanneer je vertrekt.

CONTACTLOZE SCHAKELAAR
Ultieme Hygiëne en Gemak

Livolo's contactloze schakelaar tilt de hygiëne en het gemak in de badkamer naar een hoger niveau. Je hoeft de schakelaar niet eens aan te raken. Plaats gewoon je hand in de buurt van de schakelaar, en deze zal reageren op je beweging. Dit is bijzonder handig als je net je handen hebt gewassen en niet wilt dat je schone handen in aanraking komen met de schakelaar.

De contactloze schakelaar is ook een geweldige keuze voor mensen met beperkte mobiliteit. Het biedt een eenvoudige manier om de verlichting en ventilatie in de badkamer te bedienen zonder fysieke inspanning.

 

 

 

 

 

 

Het Livolo Verschil
Een Frisse Kijk op Badkamerbediening

Livolo WC-schakelaars bieden niet alleen nieuwe mogelijkheden voor hygiënische en energiezuinige bediening, maar ze tillen ook de algehele badkamerervaring naar een hoger niveau. We begrijpen dat de badkamer een belangrijke ruimte is in je huis, en daarom hebben we innovatieve oplossingen gecreëerd om jouw leven comfortabeler te maken.

Of je nu kiest voor de eenvoud van touchbediening, de efficiëntie van een bewegingssensor of de hygiënische voordelen van een contactloze schakelaar, met Livolo WC-schakelaars kies je voor de toekomst van sanitaire bediening.

 

 

 

Volg ons op Instagram

 

[instagram-feed]

 

 

 

Deze klanten gingen u voor

Upgrade je badkamer met Livolo WC-schakelaars en ervaar de nieuwe standaard in hygiëne, gemak en stijl.
Welkom in de wereld van Livolo, waar we de badkamerervaring opnieuw definiëren.

 

WC schakelaars gëinstalleerd
bij onze klanten

        

       

 

       

Livolo in de media

 

 

 

 

© 2014 - 2024 - Sinds 2014 | Livolo Nederland B.V. | Design Schakelmateriaal | sitemap | rss