Sponsoring door Livolo: Het belang van sport en beweging

Sporten en bewegen zijn van onschatbare waarde voor onze gezondheid, sociale contacten en persoonlijke ontwikkeling. Bij Livolo Nederland B.V. begrijpen we het belang hiervan en zetten we ons actief in om sportverenigingen te ondersteunen. Onze sponsoring stelt deze clubs in staat om hun leden een geweldige sportieve ervaring te bieden.

Bij Livolo hechten we veel waarde aan lokale betrokkenheid. Daarom richten wij ons op het ondersteunen van sportclubs in verschillende regio's. Of het nu gaat om voetbal, atletiek, volleybal of gymnastiek, wij zijn er trots op dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan diverse sportverenigingen. Bewegen is essentieel om gezond te blijven, je goed te voelen en nieuwe mensen te leren kennen.

Onze sponsor projecten

Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, sporten en bewegen speelt een cruciale rol in ons leven. Als Supporter van Sport hecht Livolo Nederland B.V. dan ook veel waarde aan het bevorderen van sportieve activiteiten. Om dit te realiseren, ondersteunen wij diverse lokale sportclubs. Als sponsor hebben wij onder andere de volgende sportverenigingen bijgestaan:

 ​Contact

Wanneer u interesse heeft in sponsoring door Livolo Nederland B.V., willen wij u vragen om ons contactformulier in te vullen. Op die manier kunnen wij uw sponsoraanvraag zo goed mogelijk beoordelen en een weloverwogen beslissing nemen. Wij kijken uit naar uw aanvraag en werken graag samen met sportclubs die zich inzetten voor de bevordering van sport en beweging in hun gemeenschap. 

Het is niet mogelijk om telefonisch of per whats-app een aanvraag in te dienen.
 

 

  

© 2014 - 2024 Livolo Nederland B.V. | Schakelmateriaal | sitemap | rss