Quality Time op Zondag: Verander Uw Huis in een Droomwoning met Livolo Schakelmateriaal

Op zondag is het tijd voor Quality Time, het eigentijdse lifestyle-programma van SBS 6, waarin wekelijks een breed spectrum aan welzijns- en welvaartsthema’s de revue passeert. Van beauty tot gezin, gezondheid en wonen, Quality Time op Zondag biedt inspiratie en tips voor een betere levensstijl. Een bijzonder hoogtepunt in het programma is de renovatie van de boerderij in Gelderland, onlangs verworven door de familie van Jessie. Kijkers kunnen genieten van de transformatie van deze prachtige woning, waarbij het schakelmateriaal van Livolo een prominente rol speelt.

De renovatie van de Gelderse boerderij is een waar spektakel. De familie van Jessie heeft gekozen voor de hoogwaardige producten van Livolo om hun huis af te maken. Livolo staat bekend om zijn luxe schakelmateriaal dat perfect past in elk interieur. Van moderne touchschakelaars tot stijlvolle wandcontactdozen, Livolo biedt de perfecte finishing touch voor elke woning.

Livolo Quality Time / Jessie van de Graaf / Cemal Hazebroek

Foto: Quality Time / Jessie van de Graaf / Cemal Hazebroek


Livolo: Het geheime ingrediënt voor een luxueuze en moderne uitstraling

Tijdens het programma zien we hoe de boerderij steeds mooier wordt. De elegante schakelaars en contactdozen van Livolo voegen niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje luxe en moderniteit. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken of slaapkamers, Livolo schakelmateriaal past perfect in elke ruimte en zorgt voor een naadloze integratie met het interieur.

Quality Time op Zondag laat zien hoe belangrijk details zijn in het creëren van een droomhuis. Met Livolo schakelmateriaal kiest u voor kwaliteit en stijl. De touchschakelaars zijn niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast biedt Livolo diverse smart home-oplossingen, waardoor u uw huis nog comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.

Mis geen aflevering van Quality Time op Zondag en ontdek hoe u uw woning kunt transformeren met het schakelmateriaal van Livolo. Of u nu bezig bent met een complete renovatie of gewoon wat aanpassingen wilt doen, Livolo biedt de perfecte oplossing voor elke woonwens. Zorg ervoor dat uw huis er net zo mooi uitziet als de boerderij van de familie van Jessie, met de stijlvolle en functionele producten van Livolo.

Bekijk Quality Time op Zondag en laat u inspireren door de transformatie van de Gelderse boerderij. Met Livolo schakelmateriaal wordt uw huis een ware droomwoning.

 

Bekijk hier de videoVoordelen van Livolo SchakelmateriaalLivolo SBS6

  1. Elegante Touchschakelaars: Voor een moderne en luxe uitstraling.
  2. Stijlvolle Wandcontactdozen: Perfecte integratie in elk interieur.
  3. Eenvoudige Bediening: Touchschakelaars zijn gemakkelijk te gebruiken.
  4. Smart Home Integratie: Voor een comfortabel en energiezuinig huis.
  5. Hoogwaardige Kwaliteit: Duurzaam en betrouwbaar schakelmateriaal.

 

 

 

 

 

Uw woning transformeren met Livolo

Bent u ook geïnspireerd geraakt door de prachtige boerderijtransformatie in Gelderland? Wilt u uw eigen woning voorzien van een luxueuze en moderne uitstraling? Dan is Livolo de perfecte keuze voor u! Met zijn breed scala aan schakelmateriaal biedt Livolo oplossingen voor elke ruimte in uw huis. Of u nu geïnteresseerd bent in het vervangen van uw huidige schakelaars of het toevoegen van extra functionaliteit aan uw woning, Livolo heeft altijd een passende oplossing. Laat uzelf verrassen door het brede assortiment kleuren en materialen dat Livolo te bieden heeft. Van strak wit tot elegant zwart, van stoer geborsteld metaal tot subtiel glas, met Livolo creëert u een interieur dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl.

 

 

© 2014 - 2024 Livolo Nederland B.V. | Schakelmateriaal | sitemap | rss